Premium vandreruter med vandreseglet

Orientering for vandreren

Siegel der Premiumwege

En strøm af nye vandreruter

Efter årtier uden innovation, oplever vandremarkedet i dag en ny tid. Overalt opstår der nye vandreruter med eller uden certificeringer. Hvert område, der landskabsmæssigt har noget at byde på, markedsfører nye stier, ruter og ture. Vandregæsten overvældes af de mange tilbud – og mister i sidste ende overblikket.

Varemærker indenfor vandring

For overhovedet at blive anerkendt i dette hastigt udviklende væld af muligheder, er der behov for overbevisende hjælp til at orientere sig. Markedsføring for markedsføringens skyld alene hjælper ikke. Det er nødvendigt at opbygge sit produkt af en høj kvalitet og skabe et stærkt varemærke. Kun derved, kan det vigtigste PR redskab motiveres: mund-til-mund budskabet.

Højeste oplevelseskvalitet

I kapløbet om at komme ind på markedet, lykkes det kun for de, der formår at kombinere den højeste oplevelseskvalitet med målrettet markedsføring. Vandreseglet Premium vandreruter symboliserer den højeste oplevelseskvalitet. For at blive certificeret som Premium vandrerute, skal en rute byde på særlige mål på turen og mange højdepunkter, mens lange strækninger uden nævneværdige naturoplevelser er udelukket.


Vandreseglet Premium vandreruter Wandersiegel Premiumweg Hiking Certificate Premium Way Label Randonnée Intéraire D'excellence Sigillo Qualita Sentieri Sicuri Wandelkeurmerk Premiumroute


Datum: 11.08.2022
Online: http://www.vandreinstitut.dk//vandresegl/
© 2022 Deutsches Wanderinstitut e.V. | Bergblick 3 | D - 35043 Marburg – All rights reserved.